facebook

Gabemedia - Dit digitale reklamebureau

Professionelle grafiske løsninger

Hjemmesider

Vi laver hjemmesider alt efter dit behov og ønske. De fleste ønsker at deres hjemmeside laves i Wordpress, men vi udvikler også i Joomla, eller koderne dem selv fra bunden med et grafisk design ned til mindste detajle.

Vedligeholdelse, opdatering, hosting kan vi også klare, så hele ansvaret ikke ligger hos dig efter release af projektet. Vi vedligeholder og opdatere uden for din åbningstider så dine besøgene ikke bliver påvirket i dagstimerne.

Tryksager

Igennem årene har vi leveret mange forskellige tryksager såsom visitkort, brochure, flyers & magasiner. Vi udarbejder et grafisk design af din tryksag, som sendes til tryk efter 3 korrekturgang med kunden.

Vi arbejder i Adobe pakken, og alt fremsendes i PDF form & ved brug af pre-flight der sikre at alle tryksager leveres i højeste kvalitet. Som kunde skal du blot sende os content på mail, eller vi kan lave det for dig.

Kontakt Gabemedia idag, og lad os holde et møde omkring dit næste projekt og ønske. Vi kan tilbyde APPs, Koncepter, Messe, Presse, SoMe og meget mere.